معرفی ۱۱ مورد از بهترین قرص های دل درد | نکات مصرف قرص برای دلدرد

مشاهده فهرست مطالب

همه چیز درباره دردهای عمیق شکمی

آشنایی با بهترین قرص دل درد، نیازمند داشتن اطلاعات علمی در زمینه پزشکی است. پیش از آن که به بررسی مزایای انواع قرص دل درد و بافت هدف هر یک بپردازیم، ابتدا بیایید اسپاسم و درد شکمی را تعریف کنیم. اسپاسم به معنای گرفتگی ناگهانی و دردناک عضلات، بافت‌ها و ارگان‌های دستگاه گوارش یا بخش‌های بیرونی روده‎بند است. این درد‎ها می‎توانند در همه جای شکم بروز پیدا کنند، اما بیش‎تر در بخش پایین معده، روده بزرگ و روده کوچک رخ می‌دهند. در این مقاله به بررسی علل و علائم اسپاسم شکمی، روش‌های تشخیص و درمان آن می‌پردازیم. همچنین با توجه به علم پزشکی، 11 مورد از بهترین قرص‌های درمان کننده دل درد را به شما عزیزان معرفی می کنیم.

درد شکم مزمن، معمولا ناگهانی و حاد بوده و ممکن است با گرفتگی شکم، تپش قلب، تعریق و تهوع همراه باشد. علائم شایع این درد شامل گرفتگی حاد شکمی، تغییر در رفتار روده و تغییر در شکل و حجم مدفوع هستند. همچنین در مواردی ممکن است معده فرد نیز دچار تحریکات عصبی، رفتاری و عملکردی شود. یکی دیگر از مهم‎ترین علائم دل درد، ایجاد تغییرات عصبی در بخش پایینی شکم، یعنی روده بزرگ و روده کوچک است. در واقع فردی که دچار شکم درد شده است، به احتمال زیاد سایر اشکالات گوارشی مانند اسهال، یبوست و ترشح مدفوع را تجربه می‎کند. در برخی موارد نیز ممکن است همه این علائم به طور همزمان بروز پیدا کنند.

بسیاری از افراد پس از ابتلا به دل دردهای حاد و مزمن، به دنبال خرید بهترین قرص دل درد هستند. آن ها در اولین فرصت به پزشک مراجعه کرده و مشکل به وجود آمده را ریشه یابی می کنند. برای درمان قطعی دل درد، توصیه می کنیم در صورت ابتلا شما نیز سریعا به پزشک مراجعه کنید.

 

اسپاسم عمیق شکمی

بررسی علل ابتلا به درد شکم مزمن

به طور معمول علل ابتلا به انواع درد شکم مزمن، نامشخص و غیر قابل تشخیص هستند. با این حال برخی از عوامل می توانند باعث بروز و تشدید آن شوند. این عوامل معمولا با ابتلا به بیماری های شکمیِ دیگر بروز پیدا می کنند. به طور کلی بیش تر دل دردهای طولانی مدت، در نتیجه داشتن سبک زندگی ناسالم ایجاد می شوند. همچنین دردهایی که دارای علائم نامشخص هستند، نسبت به دردهای قابل تشخیص، سخت تر درمان می شوند.

در ادامه این مقاله، سه مورد از مهم ترین علائم ابتلا به این عارضه را با یکدیگر بررسی می کنیم. این علائم عبارتند از:

  1. تغذیه نامناسب: اگرچه بهترین قرص دل درد می تواند باعث درمان مقطعی عارضه شکم درد شود، اما نمی‎تواند آن را به صورت ریشه ای درمان کند. تغذیه امر بسیار مهمی در بهبود عملکرد شکم و کاهش دردهای شکمی و گوارشی است. به طور کلی برای بهبود تغذیه خود، می بایست موارد مهمی را رعایت کنید. به عنوان نمونه لازم است از مصرف غذاهای چرب و سنگین، الکل و نوشیدنی های اشباع از کافئین خودداری کنید.
  2. استرس: استرس و اضطراب نیز یکی دیگر از مواردی هستند که باعث ابتلا به درد شکم مزمن می شوند. به طور کلی رشته های عصبی، از طریق سیستم اعصاب مرکزی به تمامی بخش های بدن انتشار یافته اند. در ناحیه شکم، این رشته ها تمرکز و پراکندگی بیش تری دارند. به همین دلیل نیز استرس می تواند به عنوان یک عامل مهم، در بروز دل درد شناخته شود.
  3. عفونت و آسیب: برخی عفونت های مزمن مانند عفونت های روده می توانند باعث بروز اسپاسم عمیق شکمی شوند. به علاوه آسیب به قسمت‎های مختلف دستگاه گوارش مانند زخم و التهاب نیز عامل مهمی در ابتلا به عارضه دل درد درنظر گرفته می‎شود.

 

درد شکم مزمن

علائم مهم درد شکم حاد

مهم‌ ترین نشانه درد شکم حاد، درد شدید در ناحیه شکم است. البته این درد ممکن است همراه با دیگر علائم نیز بروز کند که در سایت دکتر دکتر به آن پرداخته شده است:

  • تب
  • یبوست
  • مدفوع خونی
  • حساسیت در ناحیه شکمی: با انجام یک آزمایش می‌ توانید متوجه شوید که این علامت را دارید یا خیر. بر روی شکم خود فشار آورید، هرگاه فشار از روی شکم شما برداشته شود و درد آن از هنگام فشار دادن بیشتر باشد شما دارای این علامت هستید.
  • سفتی شکم: در این شرایط شکم بسیار سفت و سخت شده و اگر به آن فشار بیاورید این سفتی بیشتر خواهد شد.
  • نفخ
  • زردی: زردی پوست یا سفیدی چشم‌ها را گویند که در نتیجه تقسیم سلولی زیاد گلبول‌های قرمز خونی، انسداد مجرای صفراوی در نزدیکی کبد رخ می‌دهد.
  • قولنج: دردی شدید در محلی خاص از شکم که به اوج رسیده و در نهایت این درد فروکش خواهد کرد.
  • درد جابه‌جا شونده: دردی است که از بالای ناف شروع شده و به سمت راست و پایین شکم منتقل می‌شود.

برای مطالعه بیشتر: 0 تا 100 صادرات نبات

معرفی 3 قرص برای درد شکم و گوارش

  1. هیوسین
  2. لوپرامید
  3. دی سیکلومین

انواع قرص دلدرد

قرص هیوسین

قرص هیوسین، کاربردی ترین و بهترین قرص دل درد شناخته می شود. این قرص به منظور درمان مقطعی و دوره ای دردهای گوارشی عمیق، به خصوص دردهای مربوط به عضلات غیر ارادی تجویز می شود. نکته بسیار مهم درباره هیوسین، اثرگذاری آن بر فعالیت عضلات مختلط و غیر ارادی در بخش های گوارشی است. این دارو علاوه بر کاهش شکم درد، باعث کاهش واکنش مقطعی اعصاب ناحیه گوارشی، به اضطراب و استرس می شود. در برخی موارد، ممکن است مصرف هیوسین عوارضی را به دنبال داشته باشد. توصیه می کنیم در صورت تغییر عملکرد سیستم گوارشی و عصبی، سریعا به پزشک خود اطلاع دهید.

26

850000

1150000

تومان

عرق هل

یک لیتر

115000

تومان
30

89900

130000

تومان

عرق نعنا

یک لیتر

115000

تومان

لوپرامید

اغلب شما به هنگام تجربه اسپاسم عمیق شکمی، لوپرامید را به عنوان یک داروی مهار کننده مصرف کرده اید. این دارو با اثر بر بخش های گوارشی معده، روده بزرگ و کوچک، زمینه بهبودی بیماران را فراهم می آورد. مکانیسم عمل آن نیز شامل اثرگذاری بر سیستم های مهارکننده کلسیمی و عصبی می‎باشد. در واقع این دارو با مهار کانال های کلسیم، باعث کاهش درد عضلات غیر ارادی موجود در دستگاه گوارش می شود. مصرف لوپرامید بدون تجویز و تشخیص پزشک، به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

دی سیکلومین

دی سیکلومین نیز با عملکرد خاص خود، در دسته بهترین قرص دل درد و اسپاسم شکمی قرار می گیرد. این قرص بیش تر خاصیت ضد اسپاسمی و ضد گرفتگی دارد. همچنین با اثرگذاری بر بافت های مجاور شکم، باعث بهبود عملکرد بافت سطحی روده می شود. برای بهبود کارکرد سیستم گوارشی خود، می توانید دی سیکلومین را به همراه سایر قرص های شکمی مصرف کنید. البته باید توجه داشته باشید مصرف این دارو در برخی از بیماران گوارشی و بیماران مبتلا به افسردگی به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

 

قرص گوارشی

آشنایی با بهترین قرص دل درد

پس از آشنایی با بهترین قرص دل دردِ موثر بر گوارش، حالا نوبت به معرفی قرص‎های دل درد گیاهی رسیده است. بسیاری از شما بارها به دلایل گوناگون، دردهای شدیدی مانند نفخ، اسهال و یبوست را تجربه کرده اید. این دردها در نتیجه عملکرد نادرست بخش گوارشی به وجود می آیند. در این قسمت از مقاله، سه مورد از قرص هایی که بر درمان نفخ، اسهال و یبوست اثر می گذارند را بررسی می کنیم. البته لازم است بدانید قرص‎های موجود در بازار به موارد نامبرده محدود نمی شوند.

سایمتیکون

قرص سایمتیکون یک نوع داروی درد شکم مزمن و ضد افزایش گاز در دستگاه گوارش است. این دارو اثر درمانی بسیار جالبی دارد و پس از باز شدن در سطح روده، باعث کاهش گازهای موجود در آن می شود. به طور کلی بیماران، سایمتیکون را برای نفخ روده، معده و سایر بخش‎های سیستم گوارش مورد استفاده قرار می دهند. علاوه بر این در برخی موارد، این قرص برای جذب سدیم از کلیه و قطع فوری اسهال استفاده می شود. این دارو به عنوان یک درمان موقت برای اختلالات گوارشی ناشی از مصرف غذاهای سنگین، تغییرات در رژیم غذایی، و استرس استفاده می شود.

قرص سی لاکس

برای آشنایی با بهترین قرص دل درد، نیاز به اطلاعات ویژه ای درباره این قرص ها و عوارض مصرف آن‎ها دارید. قرص سی لاکس در واقع یک داروی ملین و مسهل شناخته می شود. این دارو برای درمان یبوست های ناشی از اختلالات سیستم گوارشی و سیستم عصبی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در مواردی که افراد به دلیل بیماری‎های مختلف دچار یبوست و سفتی مدفوع می‎شوند، این دارو توسط پزشک تجویز می‎شود. سی لاکس مانند سایر داروهای ملین با اثرگذاری بر حرکات سمپاتیک روده‎ کوچک، بیماران گوارشی را درمان می کند.

مصرف قرص دل درد

قرص های موثر بر درد شکم مزمن و عفونت‎های شکمی

همانطور که می دانید عفونت‌های شکمی و گوارشی، می توانند باعث بروز دردهای مزمن و حاد شکم شوند. به این ترتیب برخی از قرص‌های موجود در بازار با کاهش عفونت شکم، منجر به قطع دل درد و یا کاهش آن می شوند. در ادامه مقاله، برخی از این قرص‌‎ها را با یکدیگر مورد بررسی قرار می دهیم.

اندانسترون

یکی از بهترین قرص های درمان اسپاسم عمیق شکمی، اندانسترون و فرآورده های مختلف آن است. به طور کلی این قرص برای درمان دل دردهای ناحیه معده و بخش ابتدایی روده کوچک تجویز می شود. مصرف آن حتما باید به دستور پزشک و طبق اصول توصیه شده او انجام شود. به طور کلی اندانسترون با اثرگذاری بر معده و روده، می تواند عفونت های این نواحی را به طور کامل برطرف کند. این عفونت ها ممکن است از طریق فعالیت باکتری‌های ناسالم یا مصرف غذاهای چرب و فاسد ایجاد شوند.

داکسی سایکلین

برای درمان قطعی درد شکم مزمنِ ناشی از عفونت، پزشکان معمولا قرص داکسی سایکلین را برای بیماران خود تجویز می کنند. این قرص بر غشای خارجی باکتری های عفونت زا در ناحیه لوله گوارشی و سایر بخش های دستگاه گوارش، اثر می گذارد. به همین دلیل نیز با مصرف آن به مدت یک دوره کامل، می توانید بهبودی گذشته خود را بازیابی کنید.

مزالازین

اگر درد شکم مزمن شما در نتیجه کولیت روده ایجاد شده است، مزالازین می تواند شما را طی یک دوره کوتاه مدت درمان کند. به طور کلی مزالازین باعث درمان التهاب و تورم روده کوچک شده و همچنین عفونت های سطحی روده را کاهش می دهد. مدت زمان مصرف این قرص یک الی دو ماه است، اما به تجویز پزشک می‎توان مدت دوره را تا 4 ماه نیز افزایش داد.

قرص کولیک شکمی

 

قرص های درمان کننده سوء هاضمه

بسیاری از افرادی که برای درمان اسپاسم عمیق شکمی به پزشک مراجعه می کنند، دچار سوء هاضمه هستند. این عارضه، علت بروز بسیاری از دل دردهای مزمن و حاد بوده و می تواند اثرات بدی برای بدن داشته باشد. در ادامه این بخش، سه مورد از مهم ترین قرص‌‎های درمان سوء هاضمه را بررسی می‎کنیم.

دایج هرب

بهترین قرص دل درد و قطع سریع سوء هاضمه، کپسول دایج هرب است. این کپسول بر ناحیه گوارشی اثر گذاشته و مستقیما باعث بهبود عملکرد ریز پرزهای گوارشی می شود. اثرات این قرص شامل موارد متعددی هستند. از جمله این اثرات می توان به بازجذب آب جهت هضم غذا، کاهش نفخ و همچنین بهبود عملکرد دفع اشاره کرد. در برخی کشورها مصرف دایج هرب در سال های گذشته بسیار مرسوم شده، به همین دلیل کارخانه‌های مختلفی امروزه به تولید آن مشغول هستند.

قرص دایجستیو

قرص دایجستیو یکی از قوی ترین قرص های درمان اسپاسم عمیق شکمی و کاهش سوء هاضمه است. این قرص منشا گیاهی داشته و به همین دلیل عملکرد عادی کبد و کلیه را تحت تاثیر قرار نمی دهد. می توانید دایجستیو را به همراه یک مکمل غذایی سبک مانند ماست یا میوه مصرف کنید تا عوارض گوارشی آن به حداقل برسد. لازم به ذکر است مدت دوره مصرف این قرص نسبت به سایر نمونه های شیمیایی، به صرف زمان بیشتری نیاز دارد.

قرص دومپریدون

آخرین دارویی که برای درمان اسپاسم عمیق شکمی به شما معرفی می کنیم، قرص دومپریدون است. این دارو مستقیما بر روی معده اثر گذاشته و باعث خروج سریع غذا از آن می شود. معمولا با مصرف مکرر دومپریدون به دستور پزشک، می توانید نیمی از سوء هاضمه گوارشی خود را برطرف کنید. این قرص معمولا به صورت مکمل با سایر کپسول های درمانی تجویز می شود.

بهترین مسکن دل درد

 

نبات طعم دار؛ درمان کننده طبیعی دل درد

در این مقاله به معرفی 11 مورد از نمونه های بهترین قرص دل درد پرداختیم. همچنین اثرات هر یک از این قرص ها را به همراه عوارض جانبی آن ها به شما ارائه کردیم. با خواندن کامل مقاله، متوجه اثرات درمانی هر یک از این قرص ها و فرآورده های دارویی خواهید شد. در برخی از موارد، بیماران مایل به مصرف داروهای شیمیایی نیستند. آن ها بر این باورند که دردهای ابتدایی شکم و اسپاسم گوارشی را می توان بدون استفاده از دارو درمان کرد. اگرچه دلایل علمی کافی برای اثبات روش های خانگی وجود ندارد، اما در بسیاری موارد دل دردهای شکمی با روش‌های سنتی قابل درمان هستند. در ادامه این مطلب، یکی از معجزه آساترین درمان های خانگی، یعنی مصرف نبات را به شما توضیح خواهیم داد.

نبات طعم دار

 

کلام آخر

مصرف نبات طعم دار و زعفرانی، از گذشته های دور در کشور ایران رایج بوده است. این خوراکی سنتی و شیرین، می تواند باعث بهبود کارایی شکم و درمان بیماری های گوارشی شود. برخی از متخصصان طب سنتی به بیماران خود توصیه می‎کنند نبات را به صورت محلول و به همراه یک مکمل غذایی با طبع گرم مصرف کنند. امروزه برخی از ابعاد درمانی نبات برای پژوهشگران و متخصصان علوم دارویی به اثبات رسیده است. می توانید برای آشنایی با این یافته های علمی، مقالات منتشر شده در وب سایت های جهانی را مطالعه کنید و با اطمینان برای خرید نبات اقدام کنید.

 

برخی از سوالات رایج:

1-قرص‌های کاهش انقباضات روده چگونه عمل می‌کنند؟

قرص‌ها با شل کردن عضلات دیواره روده، سرعت حرکت مواد غذایی در دستگاه گوارش را کاهش می‌دهند و باعث کاهش دل پیچه می‌شوند.

2-نام برخی از قرص‌های کاهش انقباضات روده چیست؟

هیوسین، دی سیکلومین، بلادونا پی بی، دیفنوکسیلات، لوپرامید

3-چه زمانی باید از قرص‌های دل درد استفاده کرد؟

در صورت ابتلا به دل درد خفیف تا متوسط، می‌توان از قرص‌های دل درد بدون نسخه استفاده کرد. در صورت ابتلا به دل درد شدید یا همراه با علائم دیگری (مانند: تب، خونریزی، یا استفراغ) باید به پزشک مراجعه کرد.

4-عوارض جانبی قرص‌های دل درد چیست؟

عوارض جانبی قرص‌های دل درد معمولا خفیف و گذرا هستند. از جمله عوارض جانبی احتمالی این قرص‌ها می‌توان به این مواردی اشاره کرد:( حالت تهوع، استفراغ، یبوست، سردرد، خستگی، سرگیجه، خشکی دهان، تاری دید)

5-موارد منع مصرف قرص‌های دل درد چیست؟

در صورت ابتلا به بیماری‌های خاصی مانند بیماری‌های کلیوی، کبدی، قلبی، یا انسداد روده، باید قبل از مصرف قرص‌های دل درد با پزشک مشورت کرد.

6-دل درد ناشی از التهاب را چگونه درمان کنیم؟

برای درمان دل درد ناشی از التهاب، باید از قرص ضد التهاب استفاده کنید. قرص های ضد التهاب (مانند: ایبوپروفن، ناپروکسن، آسپرین) می توانند به کاهش التهاب و در نتیجه کاهش درد کمک کنند.

7-دل درد ناشی از رفلاکس معده را چگونه درمان کنیم؟

برای درمان دل درد ناشی از رفلاکس معده، باید از قرص ضد رفلاکس استفاده کنید. قرص های ضد رفلاکس (مانند: امپرازول، رانیتیدین، فاموتیدین) می توانند به کاهش تولید اسید معده و در نتیجه کاهش سوزش سر دل و سایر علائم رفلاکس کمک کنند.

8-دل درد ناشی از اسهال را چگونه درمان کنیم؟

برای درمان دل درد ناشی از اسهال، باید از قرص ضد اسهال استفاده کنید. قرص های ضد اسهال (مانند: لوپرامید، هیوسین، دی سیکلومین) می توانند به کاهش حرکات روده و در نتیجه کاهش اسهال کمک کنند.

  1. سلام خسته نباشید ما خانوادمون هنوز مطابق سبک خانواده های قدیمی طور نسبت به مصرف زیاد دارو گارد دارن اونم مصرف برای بیماری های سطحی مثل دلدرد یعنی دور از جون شما تا کسی سرطان نداشته باشه نباید دارو مصرف کنه یه طورایی اوف داره بعد از طرفی من آدم رنجی ای هستم یکم یعنی حوصله مریض موندن ندارم دلم می خواد زودتر خوب بشم و خب دروغ چرا پس ذهنم همیشه این فکر هست که اثر دمان دارو بیشتر از چایی نباته حالا باز نمی دونم شما نظرتون چیه

  2. بیماری قلبی دارم، میخواستم بدونم خوردن قرص هیوسن برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟

    1. سلام عزیزم، تداخلات دارویی قرص‌های دل درد ممکنه ایجاد مشکل بشود.
      بنابراین، در صورت مصرف سایر داروها، باید قبل از مصرف قرص‌های دل درد با پزشک رفلاکس معده مشورت کرد.

  3. بهترین قرص برای درمان دل درد چیه؟

    1. سلام عزیزم، بهترین قرص برای درمان دل درد، قرصی است که علت دل درد شما را برطرف کند. اگر دل درد شما ناشی از اسهال باشد، باید از قرص ضد اسهال استفاده کنید.(مانند: ایمودیوم، لوپرامید، اکتروتاید، بیسموت ساب سیترات)
      اگر دل درد شما ناشی از رفلاکس معده باشد، باید از قرص ضد رفلاکس استفاده کنید.(مانند: هیوسین، دی سیکلومین، بلادونا پی بی، دیفنوکسیلات، لوپرامید) و اگر دل درد شما ناشی از التهاب باشد، باید از قرص ضد التهاب استفاده کنید.(مانند: ایپروفن)
      حتما قبل از انجام هر کاری از پزشک گوارش خود مشورت بگیرید.

ارسال نظرات